Skip to main content

informatie

om de dobben

we zijn er voor u en zien uit naar uw bezoek

Reserveren & annuleren

Reserveren

U kunt online bij ons reserveren voor koffie drinken, lunch, diner en een (baby) high tea. Voor andere arrangementen kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.
U bent ook van harte welkom om bij ons de locatie te komen bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Het is dan handig dat u van te voren even belt om een afspraak met ons te maken.

Bevestiging reservering
Als u online reserveert ontvangt u een bevestiging per e-mail. Mocht u geen reactie van ons hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op.

Annuleren

Als u online heeft gereserveerd, krijgt u een ontvangsbevestiging per email. In deze bevestiging is ook een link opgenomen waarmee u de reservering kunt annuleren of wijzigen. U kunt dit zelf tot uiterlijk 5 uur van te voren wijzigen. Voor een High tea en een Babyshower high tea is dit 24 uur.

Buffetten en High tea's
U kunt reserveringen tot uiterlijk 24 uur van te voren wijzigen of annuleren. Indien u later wijzigt of annuleert, worden de kosten voor de gemaakte reservering in rekening gebracht.


CONTACT

Brasserie om de dobben

contactgegevens

Brasserie Om de dobben
Langelaan 10
9251 MC BURGUM
0511 22 78 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bedrijfsgegevens

VOF Om de dobben
KvK 70577374
BTW NL825.591.466.B01
Bank NL59.ABNA.0249.476.223
BIC ABNANL2A
Bedrijfsleider: Regina Pietersma

Stichting Plak foar elkenien

contactgegevens

Stichting Plak foar Elkenien
Langelaan 10
9251 MC BURGUM
0511 22 78 00
06 28 36 25 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

bedrijfsgegevens

Stichting Plak foar Elkenien
KvK 69740747
BTW NL857.991.991.B01
Bank NL07.ABNA.0636.019.152
BIC ABNANL2A
Contactpersoon: Theunis Pietersma

openingstijden

openingstijden

Maandag en dinsdag:
Gesloten.

Woensdag t/m zondag:
Geopend van 10.00 – 22.00 uur voor koffie/thee met gebak, lunch en borrel.
Lunch van 11.00 - 15.00 uur, diner na 17.00 uur.

afwijkende openingstijden

Besloten feesten
Het is mogelijk dat onze brasserie op bepaalde tijdstippen gesloten is i.v.m. een besloten feest. In onze agenda staat dit in de meeste gevallen aangegeven.

Afwijkende dagen
Onze brasserie heeft soms afwijkende openingstijden. Als dat het geval is, dan staat dit in de meeste gevallen in onze agenda vermeld.

Vakanties en feestdagen

-

bereikbaarheid, route en parkeren

routebeschrijving

eigen vervoer (auto/motor)

U bereikt ons via de nieuwe weg, de Centrale As (N365) of via diverse kleine binnendoorwegen. Met de routeplanner plant u gemakkelijk uw route.

openbaar vervoer

Ook met trein en bus kunt u ons bereiken. U stapt uit bij de halte Tuskendijken in Burgum. Vanaf daar is het nog ca. 25 minuten lopen. Plan uw route handig via 9292.nl

parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats van Brasserie Om de dobben. We hebben hier circa 40 parkeerplaatsen, waaronder een parkeerplaats voor mindervaliden.

honden

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom op ons buitenterrein, mits aangelijnd. Ze mogen helaas niet binnen in de brasserie.

Cadeaubonnen

U kunt telefonisch of per mail cadeaubonnen bij ons bestellen.
  • U kunt zelf bepalen welk bedrag u op de cadeaubon wilt zetten.
  • Onze cadeaubon is maximaal 2 jaar geldig.
  • Cadeaubonnen zijn niet tegen geld in te wisselen.
Informeer gerust naar de mogelijkheden. U kunt ons bellen op 0511-227800 of 06-28362538 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor groepen

Zoekt u een plek om te vergaderen? Wilt u met een groep op een andere locatie dan kantoor overleggen? Een fijne, gastvrije plek voor een zakelijke lunch of diner? Of wilt u een kleine bijeenkomst of een feest organiseren?

Bij Om de dobben bent u op de juiste plek! We hebben hebben diverse groepsarrangementen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee. We beschikken over de brasserie en over de verbouwde kapschuur.

Groepsgrootte en beschikbaarheid

Groepsgrootte en planning
Wilt u iets reserveren met een groep, dan zijn er meerdere mogelijkheden. In het weekend kunnen groepen van 15-50 personen bij ons terecht. Doordeweeks kunnen, in overleg, ook grotere groepen (vanaf 20 personen) onze brasserie in z'n geheel afhuren voor besloten bijeenkomsten. Voor grotere groepen (15-50 personen) kunt u gebruik maken van onze verbouwde kapschuur.

Voor meer informatie kunt u ons mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen. U kunt vragen naar Regina Pietersma, Sanne-Maike Bangma of Sita van der Maden, zij helpen u graag verder.

Brasserie
Onze brasserie bestaat uit 1 ruimte met een bar, een stamtafel, diverse kleine tafels en een buitenterras. Deze is geschikt voor 50 personen. Onze binnenruimte kunnen we opdelen d.m.v. een kamerscherm. We kunnen hier dan groepen van maximaal 20 personen plek bieden. Het kamerscherm houdt geen geluid tegen, waardoor we hier dus geen volledig akoestisch afsluitbare vergaderruimte hebben. We werken in de brasserie a la carte.
Kapschuur
De verbouwde kapschuur is geschikt voor 15-50 personen. Het is een afgesloten, verwarmde ruimte met tafels, stoelen en een bar. We werken hier met zelfbediening qua dranken. Onze medewerkers zorgen er voor dat alle gerechten gebracht worden en alles tussendoor opgeruimd wordt. Een buffet en BBQ behoren hier tot de mogelijkheden.

Vacatures

WIE KOMT ONS TEAM VERSTERKEN?

Op dit moment hebben wij de volgende vacature(s) openstaan:
  • Leidinggevende bediening (28 / 32 uur per week)

Meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen op 0511-227800 of 06-28362538 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u interesse heeft in een vacature nodigen wij u uit om uw CV en een motivatiebrief naar ons te mailen.