Skip to main content

stichting

plak foar elkenien

met ambities voor jong & oud

plak foar elkenien

doel van onze stichting

Tegelijkertijd met het oprichten van VOF Om de dobben en de start van onze brasserie, hebben wij een stichting in het leven geroepen: Stichting Plak foar elkenien. Met de Stichting Plak foar elkenien willen we kinderen leren over de natuur. Door hen op een speelse wijze met de natuur in aanraking te laten komen en door natuur, milieu en educatie te combineren. Ook willen wij ouderenzorg en de betrokkenheid van ouderen stimuleren.

Kijk hier voor meer informatie over natuur- en milieu educatie .

bijzonder & waardevol

steun onze stichting

een steentje bijdragen?

uw steun is van harte welkom

Met uw bijdrage kunnen wij natuur, milieu en educatie voor kinderen vormgeven en de betrokkenheid van ouderen stimuleren en vergroten. Met een eenmalige gift ondersteunt u het werk van Stichting Plak foar Elkenien. Met dit geld kunnen wij activiteiten organiseren voor jong en oud, zodat zij betrokken blijven bij de natuur.

een gift overmaken

Als u een gift wilt overmaken, dan kan dat op rekeningnummer NL07.ABNA.0636.019.152 t.n.v. Stichting Plak foar Elkenien. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

op een andere manier bijdragen of meer informatie

Wanneer u op een andere manier zou willen bijdragen aan de activiteiten van onze stichting of als u meer informatie wilt over de stichting en onze actviteiten, neem dan gerust contact op. U kunt ons bellen op 0511-227800 of 06-28362538 of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt vragen naar Theunis Pietersma.

onze sponsoren

Dankbaar zijn we voor de bijdragen van onze sponsoren. Onderstaand ziet u wie op welke wijze heeft bijgedragen.